fbpx
Jaloerse ex steekt hoogzwangere vrouw dood, baby sterft daags daarna

GFC NIEUWS- In het zuiden van Londen heeft een man zijn hoogzwangere ex-partner doodgestoken uit jaloezie, werd deze week aangehaald in een rechtszaal.

Aaron McKenzie, 26, heeft in de vroege ochtend van 29 juli 2019 bij de woning van de 26-jarige Kelly-Mary Fauvrelle ingebroken en bracht de vrouw een aantal fatale messteken toe in haar slaap.

Hulpverleners brachten haar baby op de plaats des onheils ter wereld, maar het jongetje stierf vier dagen daarna in het ziekenhuis.

Twee mannen werden in eerste instantie gearresteerd voor moord, maar werden dezelfde dag vrijgelaten, nadat de Londense politie beelden van een bewakingscamera ter beschikking kreeg waarop te zien was hoe een man om 3 uur ’s nachts richting het huis van Fauvrelle wandelt. Tien minuten later loopt diezelfde man snel weg.

Later zou blijken dat het Aaron, de ex-vriend van Kelly was.

Aaron ontkent zijn ex-vriendin te hebben doodgestoken.

De rechtszaak wordt voortgezet.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.