fbpx

Jaloerse echtgenoot draagt vrouw op ring te slikken, voordat hij haar vermoorde

GFC NIEUWS- Een jaloerse en gewelddadige man zei aan zijn vrouw om haar huwelijksring te slikken en mishandelde haar tijdens een brute aanval, totdat ze het leven liet.

Shaun Dyson, 28, is aangeklaagd voor de moord op Lucy-Anne Rushton, 30, in de vroege ochtend van 23 juni in hun woning in Andover, Hampshire (Engeland).

Nadat het koppel trouwde in 2010 werd de vrouw slachtoffer van een “ geschiedenis van huiselijk geweld,” werd deze week aangehaald in de rechtszaal.

Rushton had zijn vrouw een dag voordat hij haar vermoorde mishandeld, nadat ze een telefoontje kreeg van iemand waarmee ze een relatie had.

BEKIJK OOK
Lijk Afobakaweg vermoedelijk van man van Hindostaanse afkomst, nog geen aanhoudingen

Een getuige verklaarde dat de verdachte in de vroege ochtend op de stoep van de woning de vrouw opdroeg om haar huwelijksring te slikken.

De vrouw stopte de ring in haar mond, maar heeft die niet geslikt, omdat de politie de ring de volgende dag op de stoep vond.

De man mishandelde haar vervolgens in de woning door haar herhaaldelijk te schoppen, trappen en op haar te springen, totdat ze stierf.

De vrouw heeft vaker aan haar familie gezegd dat haar echtgenoot haar zou vermoorden.

De behandeling van de rechtszaak wordt voortgezet.