fbpx

JAKI-VHP certificaat voor organisatoren meet-the-people campagnes

GFC NIEUWS- De Vooruitstrevende Hervormings- Partij (VHP) heeft samen met het Dr. Mr. Drs. Jnan Adhin Kennis Instituut (JAKI) certificaten uitgereikt aan personen die van maart tot juli trainingen hebben gevolgd in het organiseren van politieke huis-aan-huisbezoekjes, de populaire VHP meet-the-people campagne.

De campagnes worden gehouden in verband met de komende verkiezingen van mei 2020.

Het doel van deze trainingen en workshops was om de deelnemers handvatten aan te reiken in de voorbereiding, begeleiding, coördinatie en de verantwoordelijkheid voor het organiseren van zo een meet-the-people campagne.

JAKI-ondervoorzitter Saskia Walden is erg trots op de deelnemers en kijkt terug op zeer leerrijke en vruchtbare trainingen en workshops.

BEKIJK OOK
Regering wil brandstofsubsidie voorzichtig afbouwen

Zei gaf aan dat er behoefte was aan trainingen om goed invulling te kunnen geven aan de uitvoering van de campagnes. Ze benadrukte dat middels het organiseren van zulke trainingen de participanten heel veel kennis opdoen waardoor ze in staat zijn hun werk naar behoren te doen voor de politiek, maar ook voor hun eigen organisatie.

VHP-ondervoorzitter Urmila Ramlagansing benadrukte dat het bijbrengen van kennis en vaardigheden aan partijleden heel belangrijk is.

Ze worden klaargestoomd om op verantwoorde wijze te kunnen functioneren binnen de partij en een optimale bijdrage te kunnen leveren aan eventuele in te vullen politiek bestuurlijke functies.