fbpx

Jairzinho Rozenstruik ‘Bigi Boi’ wint in Brazilië

GFCLOGO GEEL 1 | GFC NieuwsJairzinho Rozenstruik alias Bigi Boi heeft tijdens zijn UFC gevecht in Fortaleza, Brazilie gewonnen van de Junior Albini.

Onze professionele vechter gaf zaterdag in de tweede ronde en wel de 54ste seconde zijn tegenstander enkele rake klappen en een trap waarna die neerzeeg. De beslissing was al duidelijk.

De Surinaamse vlag werd erbij gehaald en ook de trotse coach Micheal Babb was niet te houden. In de eerste ronde was Albini agressiever en gaf hij Rozenstruik geen moment de gelegenheid om iets te doen. Na de rust tapte Bigi Boi uit een ander vaatje met het goede resultaat tot gevolg. Loon naar werken is het voor Rozenstruik die zich de afgelopen weken intensief heeft voorbereid op Aruba en Curacao voor dit super gevecht.

BEKIJK OOK
Minister Ramadhin: cruciaal om uit keten van rotavirus-besmetting te stappen

Op 27 december 2018 heeft Bigi Boi tijdens de derde editie van “Fearless”, een thaiboksgala, met succes zijn Suthaibo- wereldtitel verdedigd. Met een tien seconden knock-out won hij zijn tegenstander. Na dit gevecht werd hij direct gecontracteerd door de UFC, de grootste organisatie voor Mixed Martial Arts (MMA).

Rozenstruik heeft totaal 76 kickbokspartijen gevochten waarvan hij 64 heeft kunnen winnen. Tevens heeft hij ook 6 MMA-wedstrijden afgewerkt.

Het ministerie van Sport- en Jeugdzaken feliciteert Rozenstruik, zijn team en de Surinaamse gemeenschap met de overwinning.