fbpx
Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik krijgt alle ondersteuning van vp Brunswijk

GFC NIEUWS- De Raad van Ministers Vergadering (RvM) kreeg woensdag bijzonder bezoek van Jairzinho “Bigi Boi” Rozenstruik.

Het was voor de ministers en vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk een eer om de Surinaamse sportambassadeur te mogen verwelkomen. De UFC-topvechter is alle lof toegezwaaid en is aangemoedigd de ingeslagen weg voort te zetten. “Suriname is trots op je”, lieten enkele ministers optekenen.

Hierna volgde een beleefdheidsbezoek aan vp Brunswijk. Het team van Bigi Boi was vrij open in de discussie met de vp, meldt het Directoraat Volkscommunicatie.

Er zijn enkele punten aangehaald welke vanuit de zijde van de regering als ondersteuning kunnen dienen. Het afreizen van het team van en naar de VS is als aandachtspunt gedropt bij de vp. Vanwege de Covid-pandemie is het luchtruim van Suriname tijdelijk afgesloten. Ook hierover zijn er oplossingsmodellen aangekaart.

Het team van Bigi Boi heeft ondersteuning toegezegd gekregen van vicepresident Brunswijk. Vroege talentontwikkeling en stimulans staan hoog op de agenda van deze regering, gaf de vp aan. Samen met het team en het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) zal er een traject worden uitgezet.

Bigi Boi vertrekt binnenkort weer naar de VS. Hij heeft een druk trainingsprogramma en hoopt op nog een UFC-gevecht voor dit jaar. Hij heeft te kennen gegeven in Suriname te willen zijn in verband met 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid.

Meer nieuws

Onderzoek naar cacaoproductie in Suriname

GFC NIEUWS- Tanja Tijtel en Naomi Venetiaan van het Polytechnic College Suriname hebben voor hun afstudeerproject voor het programma Hoger Laboratorium Onderwijs, samen een onderzoek…

Genti Mangroe nieuwe directeur Jeugdzaken

GFC NIEUWS- Donderdag heeft de ondertekening plaatsgevonden van het protocol van overdracht voor het Directoraat Jeugdzaken van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J)….

ICJ volgt decemberstrafproces op de voet

GFC NIEUWS- De Internationale Commissie van Juristen (ICJ) zal het 8 decemberstrafproces blijven volgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…