fbpx

Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik brengt bezoek aan president Bouterse

GFC NIEUWS- Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik heeft een bezoek gebracht aan president Desire Bouterse.

Na de overwinning in New York, het veel besproken gevecht tegen Andrei Arlovski, die na 29 seconden werd verslagen door de 31-jarige Bigi Boi uit Suriname, was het zaterdag tijd om de ervaring te delen met het staatshoofd.
Rozenstruik was bijzonder onder de indruk tijdens het samenzijn.

Over de overwinning geeft hij aan super enthousiast te zijn, omdat er een zware training vooraf is gegaan. Hij kijkt nu uit naar de volgende wedstrijd die op 07 december 2019 plaatsvindt in Washington DC, tegenover de Nederlander Alistair Overeem, die op deze ranglijst op de zesde plek staat.

Bigi Boi heeft een nieuw UFC-contract getekend. Volgens Barend van Dijk, die Rozenstruik’s belangen in Suriname behartigt, zullen met dit nieuwe contract deuren opengaan voor de MMA-vechter.

BEKIJK OOK
Speciale herdenking Internationale dag van Yoga

Rozenstruik geeft nog geen prijs wat de plannen zijn na 7 december, natuurlijk denkt hij ook aan een overwinning op deze dag en daarna de volgende stappen te willen nemen.

“Ik sta nu op de 14e plek in de wereldtop en na deze wedstrijd kan het ook zijn dat ik nummer 4 of 5 wordt. Ik heb nu een nieuw contract gehad voor 6 wedstrijden en dat betekent dat ik verzekerd ben van een nog langere periode bij de UFC. Je bent toch altijd blij als je contract wordt verlengd, dus ben er blij mee”, geeft hij opgetogen aan.

Na de laatste overwinning op Andrei Arlovski staat Rozenstruik veertiende op de ranglijst van de zwaarste gewichtsdivisie van de grootste mixed-martial-artsorganisatie ter wereld.