fbpx
Jager doodgeschoten, schutter ingesloten

GFC NIEUWS- De afdeling Kapitale Delicten heeft op 15 maart de 61-jarige Robert A. ingesloten, nadat hij Andre Djasmadi had doodgeschoten.

De verdachte en het slachtoffer waren samen met nog vier andere mannen in het Apoera-gebied aan het jagen.

De mannen hadden zich verspreid in het bos tijdens de jacht. Toen zij terugkeerden naar de afgesproken plek om te vertrekken, bleek Djasmadi niet aanwezig te zijn.

Het gezelschap ging op zoek naar hem, maar zonder succes. Zij deden voorts aangifte van vermissing bij de politie van Apoera.

De politie van Apoera startte vervolgens een zoektocht naar de vermiste man. Na enkele dagen werd het lijk van Djasmadi in verre staat van ontbinding aangetroffen in het bos. Het ontzielde lichaam vertoonde een schotverwonding aan het hoofd.

Het lijk werd vervolgens voor obductie in beslag genomen en werd de zaak door de plaatselijke politie overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Het obductierapport wees uit dat Djasmadi is neergeschoten.

Robert L. zou vermoedelijk per ongeluk hebben geschoten op Djasmadi met het noodlottig gevolg.

De verdachte geeft toe te hebben geschoten in de richting waar het ontzielde lichaam is aangetroffen. Verder gaf hij aan dat hij dacht dat hij op wild had geschoten.

Meer nieuws

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…