fbpx

JA Foundation gedenkt negen zorginstellingen

Van de organisatie JA Foundation in Nederland, ontvangen 9 zorginstellingen een donatie aan medische verbruiksartikelen. De 40 voet container met de spullen is ingeladen door dhr. Peter Vrins en vrienden. De verwachting is dat in de week van 10 september het al zover zal zijn om over de container te beschikken en de distributie te starten.

De harde werker en trekker, voorzitter Marga Wasser, vertrekt dit weekend terug naar Nederland. Om haar hard werken beloond te zien, vond vandaag de symbolische overdracht plaats. Het gaat om de volgende instellingen: Academisch Ziekenhuis Paramaribo, Regionale Gezondheidsdienst, Marwina Streekziekenhuis, ’s Lands Hospitaal, Mungra Medisch Centrum, Sint Vincentius Ziekenhuis, Diakonessenhuis,
Medische Zending en het Psychiatrisch Centrum Suriname.

Aanwezig waren vertegenwoordigers van de instellingen, waarnemend algemeen directeur van ’s Lands Hospitaal, Soenita Nannan Panday-Gopisingh, Singoerali, vertegenwoordiger van het ministerie van Volksgezondheid, de contactpersoon van de JA Foundation, Raymond Wimpel, de vicevoorzitter Henk van Ingen en de voorzitter van de Medische Staf van ’s Lands Hospitaal, Jim Bean.

BEKIJK OOK
Twee jeugdigen aangehouden voor reeks berovingen

De naam van de organisatie is gestoeld op de vraag of niet elk kind een kans verdient. ‘Een kans voor ieder kind, daar zegt u toch geen ‘nee’ tegen?’ De Stichting JA Foundation ondersteunt projecten ten behoeve van kansarme (wees)kinderen en richt zich voornamelijk op Suriname. En we zijn blij dat deze JA-bevestiging van hulp meer doelgroepen betreft dan alleen kinderen. Zo profiteert een ieder van de hulp. Ook de zieke, behoeftige mens.

De werkwijze van de JA Foundation spreekt aan en vele vrijwilligers zetten zich dan ook in voor de organisatie. Ook Jörgen Raymann gelooft in de JA Foundation en fungeert als ambassadeur voor deze organisatie.