fbpx

‘Israëlische kolonel’ introduceert gewapende kleuterwacht

Scholen moet je laten beveiligen door kleuters. Kinderen van 4 kunnen heel goed gewapende, volwassen terroristen uit hun school verjagen. Een aantal Republikeinse congresleden is dat hartgrondig eens met de Israëlische antiterrorisme expert kolonel Erran Morad.

Prominente Amerikanen, zoals Sarah Palin, Dick Cheney, de wapenactivist Philip Van Cleave, lobbyist Larry Pratt, voormalig senator Trent Lott, Dana Rohrabacher, lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, congreslid van Joe Wilson en radiopresentator Joe Walsh, allemaal ondersteunden zij de oproep van kolonel Morad om “Kinder-Guardians” vanaf hun vierde te bewapenen.

Kolonel Erran Morad bleek echter de roemruchte komiek Sacha Baron Cohen, die zich in vermomming liet filmen met Republikeinen die (bijna) allemaal laaiend enthousiast waren over het vermeende Israëlische initiatief om kleuters te trainen in het gebruik van vuurwapens.

BEKIJK OOK
Derde kinder-chirurgische missie in Diakonessenhuis goed verlopen

Joe Walsh kon er, in tegenstelling tot andere ‘slachtoffers’, wel om lachen. “Hij is een grappige kerel en wat hij met me deed was grappig en ik zal er waarschijnlijk behoorlijk stom uitzien, maar dat is okay, ik ben een grote jongen,” zei hij volgens de Times of Israel

De prank is onderdeel van ‘Who is America?’, de nieuwe show van Sacha Baron Cohen, die zondagavond voor het eerst de ether in ging.