fbpx

Is de politie niet in staat om de schoften tegenover de Centrale Markt te verwijderen?

INGEZONDEN- Ze staan er dagelijks, behalve zondagen en op feestdagen. De opdringerige schoften die je steeds lastigvallen als je voorbij loopt tegenover de Centrale Markt, niet ver van de Lutherse kerk.

De een vraag of je goud wenst te kopen. “Gowtu buy, gowtu buy”, krijg ik steeds naar mijn hoofd geslingerd als ik voorbij loop. De andere wil weten of ik Surinaams geld wil wisselen in een buitenlandse valuta. Deze locatie wordt al jarenlang gebruikt voor allerlei illegale activiteiten.

Nu blijkt recent ook een oudere dame te zijn beroofd door criminelen die daar tot hun werkgebied hebben gemaakt. Op zeer brutale wijze hebben zij haar geld en sieraden afhandig gemaakt.

BEKIJK OOK
Praktijklokalen Nickerie onderdeel beleid industriële ontwikkeling

En de politie heeft op nog geen 100 meter verder een posthuisje. Is het zo moeilijk voor de politie om op te treden tegen deze randfiguren die voorbijgangers steeds lastig vallen?

Uiteraard zijn niet alle mannen die daar blijven ‘hangen’ crimineel actief. Maar een groot deel helaas wel.

Het wordt hoog tijd dat de regering nu maatregelen treft en die omgeving gaat ‘schoonvegen’.

R. Pinas

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

BEKIJK OOK: Surinamers houden van veel geld, maar niet van hard werken