fbpx
Iran ‘looft US$ 80 miljoen uit voor liquidatie Donald Trump’ na dood topgeneraal

GFC NIEUWS- De Iraanse regering heeft vanmorgen een bedrag van US$ 80 miljoen uitgeloofd voor de liquidatie van de Amerikaanse president, Donald Trump.

Honderdduizenden Iraniërs hebben vandaag deelgenomen aan twee rouwstoeten voor de Iraanse generaal Qassem Soleimani, die vrijdag in Bagdad werd gedood door een Amerikaanse raketaanval.

Soleimani’s lichaam werd eerst overgebracht van buurland Irak naar Ahvaz in het zuidwesten van Iran. Een tweede rouwceremonie vond plaats in de heilige stad Mashad in het noordoosten van Iran. Luchtfoto’s van beide steden toonden een enorme menigte mensen en kilometerslange stoeten.

Tijdens de live-uitzending van de plechtigheden melden officiële Iraanse overheidsmedia dat de regering heeft opgeroepen tot liquidatie van de Amerikaanse president.

1 US$ zal worden opgebracht door elke Iraniër in het land en zal het geld gaan naar de persoon die de liquidatie uitvoert. Iran telt 80 miljoen inwoners, dus ontvangt de persoon US$ 80 miljoen.

Abolfazl Aboutorabi, minister-president van Iran, zei dat “ het hart van de Amerikaanse politiek” aangevallen gaat worden.

“Het Witte Huis zelf kan het doelwit zijn. Wij zullen op gepaste wijze reageren. Wij hebben de kracht en met God aan onze kant, zullen wij op een juist moment antwoorden.”

Hij vervolgde “dit is een oorlogsverklaring, dus wij kunnen niet twijfelen. Wanneer iemand je de oorlog verklaart, kan je kogels niet met bloemen beantwoorden.”

Meer nieuws

Crimineel duo aangehouden en opgesloten

GFC NIEUWS- Leden van Recherche Regio Paramaribo hebben in samenwerking met het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) de voortvluchtige verdachte Anan M. opgespoord en aangehouden….

Geen Covid-19-persconferentie deze week

GFC NIEUWS- Het ministerie van Volksgezondheid heeft deze week geen Covid-19-persconferentie gehouden. Impotent of minder potent? Maak online gebruik van professionele adviezen van internationale topexperts….

Regering komt met Sociaal Vangnet

GFC NIEUWS-De maatregelen die de regering zal treffen om de economie wederom gezond te maken, zullen een impact hebben op de samenleving en heeft de…

Brunswijk vraagt geduld samenleving

GFC NIEUWS- Op woensdag 16 september was het precies twee maanden dat de regering Santokhi-Brunswijk aan de macht is. Impotent of minder potent? Maak online…

De Heilige Maand Purushottam Más

GFC NIEUWS- Op de Hindū kalenders dit jaar staat voor de periode 18 september t/m 16 oktober Purushottam Más (Malmás) vermeld. Impotent of minder potent?…

Suriname heeft goede vriend in Amerika

GFC NIEUWS- Suriname heeft in Amerika een goede partner gevonden. Dit zei de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Michael Pompeo, tijdens zijn eendaags bezoek aan…

President Santokhi ontvangt minister Pompeo

GFC NIEUWS- President Chandrikapersad Santokhi heeft de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Michael Pompeo ontvangen op het presidentieel paleis. Impotent of minder potent? Maak online…

Lions biedt gratis diabetestest aan

GFC NIEUWS- Lions Club Paramaribo Central is met ondersteuning van haar moederclub Lions Club International gestart met een diabetesproject om het bewustzijn over de gevaren…