fbpx
Inval Narcotica Brigade bij woning in Kwatta

GFC NIEUWS- Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade, bijgestaan door leden van de Narcotic Intelligence Unit (N.I.U), hebben op 9 juli een inval gepleegd bij een woning in Kwatta.

Daarbij zijn de 34-jarige Marinio C. en de 60- jarige Ashwin L. aangehouden op verdenking van drugsverkoop. Verschillende illegale drugssoorten zijn aangetroffen en in beslag genomen. De politie heeft ook een geldbedrag in beslag genomen, omdat het vermoeden bestaat dat het geld van drugsverkoop afkomstig is.

In het verlengde van de aanhouding van Marinio en Ashwin is ook de 19-jarige Arsinio aangehouden, die bij de politie bekend staat als drugsverkoper. Arsinio heeft toegegeven dat hij hand – en spandiensten verleent aan Marinio en Ashwin bij de verkoop van drugs.

Alle drie verdachten zijn in verzekering gesteld.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.