fbpx

Afslanksysteem Constantin meest effectief volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

Het afslanksysteem dat in Suriname alleen bij Constantin aan de Butaanstraat in Tourtonne 5 wordt toegepast, helpt veel sneller en makkelijker om af te slanken in vergelijking met andere afslankmethoden. Het is daarnaast veel gezonder en heeft een gunstigere invloed op het LDL-cholesterolgehalte en triglyceriden niveau.

Dat is de uitkomst van één van de langste en grootste Amerikaans- Israëlische studies naar verschillende afslankmethoden.

Bovendien mag er voldoende en lekker worden gegeten. Personen die willen afslanken hoeven in principe dus geen honger te hebben, wat door veel gebruikers als zeer prettig wordt ervaren.

De resultaten zijn gepubliceerd in het zeer gerespecteerde medisch vakblad “The New England Journal Of Medicine”. Volgens de onderzoekers heeft deze afslankmethode, die behalve in het buitenland, in Suriname alleen bij Constantin wordt toegepast, bovendien veel gezondheidsvoordelen.

Recentelijk toonde professoren van Stanford University in Californië in een vergelijkbare maar kortere studie al aan dat de low carb methode heel gezond en meest doeltreffend is. Bovendien zijn er 23 Evidencebased Internationale studies van de afgelopen jaren geanalyseerd, waarbij onomstotelijk is aangetoond dat dit afslanksysteem het meest effectief, makkelijk en gezond is.

Volgens professor Cristopher Gardner van Stanford, mag er voldoende gegeten worden in tegenstelling tot andere afslanksystemen. Dit verklaart ook gedeeltelijk het grote succes. In ons land wordt het low carb afslanksysteem frequent toegepast door de  Europees gediplomeerde afslankspecialisten van Constantin.

Volgens een gewichtsexpert van Constantin zijn de resultaten van dit grote universitaire afslankonderzoek overduidelijk en veelzeggend.

OOK INTERESSANT
Papa weigert de luiers van zijn kind te verschonen omdat het niet binnen zijn cultuur past

“Deze afslankmethode passen wij van Constantin ook dagelijks toe en is in combinatie met Gemberslank en KGL- behandeling (vet verwijderen) veruit de beste. Er is simpelweg geen betere manier om af te slanken. Deze en alle andere grote wetenschappelijke studies tonen dat telkens weer aan”, aldus de Europees gediplomeerde afslankexpert van Constantin waar deze succesvolle afslankbegeleiding wordt aangeboden aan de gemeenschap.

Ook een medische specialist zegt vanuit Nederland aan GFC Nieuws, weer verheugd te zijn met de uitkomsten van deze internationale wetenschappelijke onderzoeken.

“Steeds weer wordt door gedegen universitair onderzoek bevestigd dat de afslankmethode die bij Constantin wordt voorgeschreven, het beste resultaat oplevert. Vooral omdat je voldoende en lekker mag eten. Dat is dan makkelijk vol te houden. In combinatie met Gemberslank en KGL- behandelingen om vet te verwijderen zie ik zeer mooie resultaten bij personen die willen afslanken”, aldus de zeer ervaren afslankexpert van Constantin.

Ook de befaamde Europese topexpert op het gebied van afslanken en verjonging, Jonathan Clarke, zegt vanuit Spanje aan GFC Nieuws, dat deze methode de allerbeste afslankresultaten geeft. Clarke die door collegae wordt gekwalificeerd als een van s’ werelds beste afslankspecialisten, is bovendien van oordeel dat deze methode veel voordelen geeft voor de gezondheid. “Deze module is momenteel het beste wat er bestaat  om vet kwijt te raken. Vooral bij de buik.  Daarenboven heeft deze afslankmodule een bijzonder positief effect op de gezondheid”, aldus de Europese topexpert.