fbpx

Internationaal symbool voor zelfacceptatie

De Stichting Zelfacceptatie lanceert het internationale symbool voor Zelfacceptatie. Volgens de organisatie lijden duizenden mensen onder het niet accepteren van zichzelf. De stichting wordt geleid door Robert Bolwerk, die geboren is in Suriname, en de jongste zoon van Piet Bolwerk (oud waarnemend directeur van het Surinaams Museum).

Veel mensen zitten niet lekker in hun vel en dat kan allerlei oorzaken hebben, bijvoorbeeld te dik of te dun, allochtone afkomst, ouderdom, seksuele identiteit etc. Die minderwaardigheid gevoelens houden vaak verband met een negatief zelfbeeld. Volledige zelfacceptatie laat het zelfvertrouwen weer groeien, zorgt voor evenwicht en  is een stevig fundament voor zelfontplooiing.

Realisatie van het symbool voor Zelfacceptatie, draagt bij om het fenomeen zelfacceptatie te visualiseren en mensen die geen zelfacceptatie te hebben te stimuleren hiertoe te komen. Zelfacceptatie krijgt hiermee voor iedereen een herkenbaar internationaal en nationaal symbolisch gezicht in onze samenleving. Zelfacceptatie is de basis voor een mens om te functioneren en voor een goed gevoel.

De Stichting zelfacceptatie is DE front office ten aanzien van informatieverstrekking betreffende het fenomeen zelfacceptatie. De website van de Stichting Zelfacceptatie laat een zo compleet mogelijk aanbod van organisaties zien, die actief zijn op het gebied van het bevorderen van zelfacceptatie. Tevens biedt zij een breed overzicht van deze organisaties, die trainingen en/of begeleiding aanbieden.

De vernieuwde website www.zelfacceptatie.nl is een uitgebreide wegwijzer voor mensen die ‘het goede gevoel’ willen hervinden.

Overige berichten