Internationaal congres: zakendoen Aruba, Curaçao, Nederland & Suriname

Wilt u uw business laten groeien door middel van internationaal zakendoen? Met de Nederlandse taal zijn Aruba, Bonaire, Curaçao, Nederland & Suriname interessante landen om zaken mee te doen. Dat heeft enerzijds te maken met de hub functie van Aruba en Curaçao richting de VS en Latijns Amerika, maar ook de fiscale voordelen zoals de holidaytax en de Vrijehandelszone. Tussen Nederland en Suriname zijn er reeds goede handelsverdragen en telt het Nederland meer dan 17 miljoen inwoners en bijna hetzelfde aantal aan toeristen.

Internationaal Ambitieus heeft in februari en oktober 2017 reeds succesvolle en uitverkochte congressen georganiseerd met als thema ”zakendoen met Nederland, Curaçao & Suriname”.

Tijdens het aankomende congres van 14 en 15 november 2018 zullen de topsprekers uit Aruba, Curaçao, Nederland en Suriname de nadruk leggen op: het belang van internationaal zakendoen, export en kansen in toerisme. Daarnaast nodigen wij ook ondernemers en investeerders uit vanuit bovenstaande landen om actief te zoeken naar samenwerkingsverbanden.(GFC)