fbpx
Intensive Care afdelingen komen mogelijk onder druk te staan door meer coronagevallen

GFC NIEUWS- De capaciteit op de intensive care afdelingen van de ziekenhuizen in Suriname  kan onder druk komen te staan vanwege de recent geconstateerde coronagevallen.

Dat er een tekort aan intensive care bedden kan ontstaan is zeer reëel, zeggen gezondheidsdeskundigen aan GFC Nieuws.

Sinds gisteren zijn er meerdere politici en anderen positief getest op het potentieel dodelijk coronavirus. Een aantal zijn opgenomen op de afdeling intensieve zorg. Ook vandaag zijn diverse politici binnengebracht in het ziekenhuis, zo wordt gemeld.

Volgens het ministerie van Volksgezondheid is de capaciteit recentelijk verruimd en kunnen er maximaal 50 personen in ons land worden verpleegd op de verschillende IC- afdelingen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.