fbpx

Instagrammodel met de grootste wangen vindt die nog veels te klein

GFC NIEUWS- Het 30-jarige Instagram-model Anastasia Pokreshchuk is om onduidelijke redenen heel trots op haar wangen. Ze spoot voor al bijna US$ 3.000 aan fillers in haar gezicht en is ze toch nog niet tevreden.
De Oekraïense dame ontdekte de gezichtsfillers vier jaar geleden en is sindsdien verslaafd aan het spul. Ze is zelf helemaal weg van de nieuwe vormgeving van haar eigen wangen. “Ik hou van ze, ik wil dat ze er zo uitzien en ik ben er erg blij mee. Ik injecteer regelmatig zelf ook andere delen van mijn gezicht.” Naast haar wangen, moesten ook haar lippen en mondhoeken eraan geloven. Daarnaast liet ze botox in haar voorhoofd spuiten en heeft ze haar kaak en kin laten verbouwen.
De meeste tijd is echter in haar wangen gaan zitten. De behandeling met de fillers voert ze tegenwoordig zelf uit en ze is ondertussen de tel van het aantal behandelingen kwijtgeraakt. Ze voelt in ieder geval nog niet de behoefte om te stoppen. “Je denkt misschien dat ze te groot zijn, maar ik vind dat ze een beetje klein zijn, ik moet ze snel weer opfrissen.”
Anastasia begrijpt dat sommige mensen vinden dat ze er raar uitzien, maar daar trekt ze zich niets van aan. Ook aan gemene berichten op haar Instagram-pagina met 220.000 volgers heeft ze geen boodschap. “Ik heb ze zien zeggen dat ik een lelijke bitch ben en dat ik zelfmoord moet plegen, maar als ik dat lees, lach ik het gewoon weg en negeer ik het.”

BEKIJK OOK
ROS traint dorpelingen Langu in verhoging rijstproductie