fbpx

Inspiring Ladies of the Caribbean Summit 2017

Van 24-26 november zal in Paramaribo de eerste editie van het Inspiring Ladies of the Caribbean Summit plaatsvinden in Courtyard by Marriott Paramaribo.

Deze 3-daagse Summit heeft als doel vrouwen in het Caribisch gebied bij elkaar te brengen om te netwerken, te leren van elkaar, kennis op te doen en kennis te delen met anderen.

Het Summit programma bestaat uit masterclasses, presentaties en workshops van lokale en regionale experts op het gebied van Gendergelijkheid, Financiën, Ondernemerschap en de Sociale Maatschappij.

Op zondag 26 november, dag 3 van de Summit, zal er een Women Expo worden georganiseerd waar vrouwen uit Suriname en de Caribische regio hun bedrijf, organisatie, activiteiten, producten en diensten die zij aanbieden zichtbaar kunnen maken voor de deelnemers aan de Summit en het grotere publiek.

Als vrouwen de gelegenheid krijgen om nieuwe partnerschappen en vriendschappen aan te gaan vormt dit een sterke basis voor de ontwikkeling van goed leiderschap, zusterschap en een goede mindset om zo van grote toegevoegde waarde te kunnen zijn voor hun land of eiland.

BEKIJK OOK
Ondernemer slachtoffer van beroving en mishandeling

Vrouwen zijn niet alleen de baken van hun families; nu vrouwen steeds betere toegang hebben tot hogere educatie zullen zij in de nabije toekomst meer invloed hebben op besluitvormingsprocessen in hun land.

De Inspiring Ladies of the Caribbean Summit 2017 is de eerste van vele regionale Summits in de pijplijn en de start van het bouwen aan een sterker en gebalanceerder Caribisch netwerk.

De organisatie van deze Summit ligt in handen van Ruth Sinkeler van Clip Consultancy en Claire Antonius van Orga Nice en registratie voor deelname aan de Summit en de Women Expo kan plaatsvinden via [email protected](GFC)