fbpx

Inspiratieweekend over vrouwelijk leiderschap

Ontwikkel jouw authentiek en bewust leiderschap en ontdek jouw kwaliteiten! Wat is vrouwelijk leiderschap nou precies en welke kwaliteiten en competenties heb je nodig om dit leiderschap te ontwikkelen? Zami-Paramaribo nodigt je uit voor een inspiratieweekend op vrijdag 11 september.

In diverse workshops leer je hoe je jouw vrouwelijkheid, unieke stijl en kracht kan inzetten om de ambities in zowel jouw priv├ę als jouw werk, te verwezenlijken.

Zami Paramaribo is een vrouwenorganisatie die zich richt op de ontwikkeling van vrouwelijk leiderschap en vrouwenkracht.

In het weekeind van 11 tot en met 13 september krijg je strategie├źn en technieken aangereikt om jouw persoonlijk leiderschap te ontwikkelen.

Laat je inspireren door leiderschaps-guru, Humphrey Bendt, die zijn visie geeft op het Leiderschap in Suriname en Transparant Leiderschap.

Krijg ook tips van toponderneemster, Odette Miranda, die haar ervaring deelt over Leadership & Business en leer van de inzichten van ervaringsdeskundige, mevr. Wil Codrington over het belang van Community Leadership.

Datum: 11, 12 en 13 september 2015
Plaats: Fred Derbystraat 32-34 bij Bendt Trainings Centre.
Tijd: 19.00 uur op vrijdag.
Op zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur.
Kosten voor het weekeind : SRD 250,-
Aanmelden via het emailadres: [email protected]

Naar meer berichten...