fbpx

Insmeren plantaardige olie blijkt Surinamers met lichaamspijnen goed te helpen

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE – Personen in Suriname met lichaamspijnen blijken heel veel baat te vinden bij een behandeling waarbij een gezonde plantaardige olie op basis van een speciale combinatie natuurlijke vruchtenpolyfenolen, aminozuren en mineralen wordt ingesmeerd.

De bijzondere combinatieolie die is ontwikkeld door Duitse homeopaten wordt nu steeds vaker ingesmeerd bij behandelingen van rugpijnen, nek- knie- en schouderpijnen, migraine, spierklachten, verminderde bloedsomloop, tintelingen, impotentie, reumatische aandoeningen, voetklachten en gespannen of pijnlijke spieren en gewrichten.

Klinisch onderzoek in Duitsland heeft uitgewezen dat het natuurmiddel een zeer positief effect heeft en bovendien resulteert in een significant betere lichamelijke doorbloeding.

Dat resulteert daarenboven in een betere aanvoer van essentiële voedingsstoffen in het lichaam en het efficiënter  afvoeren van afvalstoffen.

Pijnklachten kunnen door het insmeren van de natuurlijke olie effectiever worden verminderd.

Dit komt onder meer ook door de dieptewerking en het krachtig stimuleren van de aanmaak van het gezonde lichaamseigen endorfine en Nitric Oxide.

BEKIJK OOK
Verhogen eiwitinname kan vrouwen helpen het risico op heupfracturen te verminderen

Verscheidene befaamde wetenschappers hebben aangetoond dat het verhogen van lichaamseigen endorfines en Nitric Oxide enorm veel gezondheidsvoordelen geeft.

De Nobelprijs voor de Geneeskunde is eerder al toegekend aan de wetenschappers Robert F. Furchgott, Louis J. Ignarro en Ferid Murad voor hun onderzoek naar een breed scala aan gezondheidsvoordelen van Nitric Oxide.

Maar ook de ruime hoeveelheid polyfenolen in de combinatieolie die tijdens behandelingen op pijnplekken wordt ingesmeerd beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.

Tientallen studies hebben aangetoond dat vruchtenpolyfenolen zorgen voor het versterken van het immuunsysteem en antibacteriële en antivirale eigenschappen bezitten. Ze helpen het lichaam ook gezonder te maken.

In Suriname wordt deze heilzame plantaardige olie alleen bij de behandelingen van Constantin toegepast.

Volgens een ervaren Europees gediplomeerde natuurgeneeskundige therapeut van Constantin is een groot aantal personen zeer tevreden met de resultaten die zij behalen met deze zeer gezonde behandeling.