fbpx
Inschrijvingsperiode Kickstart verlengt

GFC NIEUWS- De inschrijvingsperiode voor de business incubator ‘Kickstart by The Back Lot’ is verlengt en wel tot en met 21 oktober om nog meer personen in de gelegenheid te stellen zich in te schrijven.

Kickstart is een business incubator die jonge, startende ondernemers begeleidt bij het verder ontwikkelen van hun idee of product/dienst. Deze begeleiding is erop gericht om startups een groeispurt en een grotere kans op succes te geven.

Met de opening van Kickstart krijgt Paramaribo een bijzondere ontmoetingsplek voor creatieve ondernemers erbij. De incubator Kickstart is een trainingscentrum en co-working space waar talent niet alleen wordt ontwikkeld, maar ook op alle niveaus begeleid wordt.

Voor de eerste ronde van de business incubator zijn 10 plekken beschikbaar. Deze groep zal op alle onderdelen van ondernemerschap worden getraind en begeleid, maar vooral bij het ontwikkelen van hun ideeën en plannen. Om geselecteerd te worden moeten geïnteresseerden eerst meedoen met een Bootcamp.

De selectiecommissie, die bestaat uit vertegenwoordigers uit verschillende disciplines, zal de 10 beste kandidaten selecteren voor deelname aan het incubator programma. Deze zullen aan het einde van de Bootcamp bekend worden gemaakt.

Hoe kunnen starters zich aanmelden?

Registratie voor deelname aan de Bootcamp is kosteloos en mogelijk door invulling van het registratieformulier op de website: www.kickstart.s. Als onderdeel van het incubatorprogramma zal Kickstart ook werken aan het vergroten van het netwerk en de financieringsperspectieven van startups. Conferenties, seminars (online en offline) met internationale sprekers staan ook op het programma. Kickstart by The Back Lot is een initiatief van The Back Lot in samenwerking met de IDB.

Contactgegevens Als er vragen zijn kunnen starters contact met ons opnemen via het emailadres: [email protected] of op het telefoonnummer +597 478-910.

Meer nieuws

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…