fbpx
Inschrijvingen NATIN stopgezet vanwege enorme drukte

GFC NIEUWS- De inschrijvingen voor het nieuw schooljaar die vanmorgen zijn gestart bij het Natuur Technisch Instituut (NATIN) moesten per direct worden stopgezet, vanwege een enorme drukte voor het gebouw.

De politie moest erbij worden gehaald om de orde te handhaven. Hoogstwaarschijnlijk heeft de schooldirectie niet gerekend op zo een drukte.

Ruw geschat stonden tussen de 300-500 personen voor het schoolgebouw. De hoofdingang, die alleen open was, werd op een gegeven moment gesloten. Dit zorgde voor nog meer irritatie bij de aanwezigen die de hete zon de hele ochtend hebben getrotseerd.

“Dit is primitief en ouderwets! Waarom kan dit niet online gedaan worden en kan men daarna volgens afspraak langskomen,” vroeg iemand zich af.

Ook bij de LBO-scholen was er een enorme drukte te bespeuren.

Voor de MULO-scholen, VWO/ HAVO EN IMEAO bestaat volgens ingewijden wel de mogelijkheid om online te registreren.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.