fbpx

Ingezonden| Surinaamse trots!

GFC NIEUWS- Ons geliefd Suriname staat in de wereld bekend als een klein en onbekend land.
Velen kennen het land als een met een kleine bevolking, enorme diversiteit, hoge mate van tolerantie en enorme natuurlijke rijkdommen. Het land van trotse stromen!
In recente decennia hebben we met oprechte trots mogen meemaken dat dit “kleine” land in verschillende disciplines, met name in diverse takken van sport, maar ook onder andere in de medische wetenschap, diplomatie en bedrijfsleven wordt het land waardig internationaal uitgedragen.
De VHP ziet deze Surinamers als fundamentele pions op het internationaal veld om het imago en de reputatie van ons land, dat helaas te vaak negatief wordt afgeschilderd dankzij onwaardige Surinamers, recht te trekken. Naast het aanpakken en opruimen van de puinhoop welke de huidige en vorige regering achterlaat, zal het herstel van het imago van Suriname internationaal een hoge prioriteit bij de VHP genieten.
Een van deze Surinaamse sterren is zonder twijfel Jairzinho Rozenstruik meer bekend als Bigi Boi, die de Surinaamse vlag en het waarachtige karakter van hard werken, geloof in eigen kunnen en met overtuiging zo prachtig en zo vaak heeft uitgedragen.
‘Bigi’, wij blijven trots op je, wij bewonderen en respecteren het geloof in jezelf en de zelfverzekerdheid waarmee je iedere gelegenheid of uitdaging tegemoet treedt. Wij zijn je bijzonder erkentelijk dat je ons land en onze vlag wereldwijd in de schijnwerpers hebt gebracht.
Je kunt blijven rekenen op onze support en ondersteuning en we zijn ervan overtuigd dat nog vele bekers van eer voor jouw in het verschiet liggen. Joe e tan gi wi, wan bigi Sranan man.
De VHP bedankt deze Surinamer voor zijn ambities, successen en bijdrage. Ook wanneer deze en alle Surinamers een minder goede dag hebben, zal de VHP ze blijven ondersteunen, in herinnering houden en stimuleren.
VHP

BEKIJK OOK
Wegomlegging donderdag omgeving Onafhankelijkheidsplein vanwege Jaarrede president