fbpx

Ingezonden| Reactie op betoog Ram Paltantewari

GFC NIEUWS- Ik wil langs deze weg de heer Ram Paltantewari bedanken voor zijn objectieve benadering van een subjectief voorval.
Waarom mijn complimenten aan deze heer die ik persoonlijk niet ken? Omdat ik binnen de uitoefening van mijn functie zeker honderden bekenden met allerlei adviezen en oplossingen heb bijgestaan soms met gevaar voor eigen functionering.
Het is mij reeds lang opgevallen dat terwijl ik door de aard van mijn beroep vaak ten onrechte negatief in de publiciteit wordt bejegend het nooit in de gedachten van degenen die ik heb geholpen is opgekomen om een reactie ten positieve over mij te geven, terwijl velen van hen die kennis en vaardigheden bezitten.
Ik heb altijd steeds mijn eigen boontjes moeten doppen. Daarom hoeft vanaf vandaag, niemand bij mij om advies of hulp langs te komen, tenzij dat onderwerp geacht wordt tot mijn verplichte werkzaamheden te behoren.
Nogmaals bedankt heer Ram Paltantewari.
Uiteraard bent u wel welkom voor zover het nodig is.
Eugène van der San

BEKIJK OOK
LVV overweegt herintroductie agrobosbouw