fbpx
Ingezonden| Reactie op betoog Ram Paltantewari

GFC NIEUWS- Ik wil langs deze weg de heer Ram Paltantewari bedanken voor zijn objectieve benadering van een subjectief voorval.

Waarom mijn complimenten aan deze heer die ik persoonlijk niet ken? Omdat ik binnen de uitoefening van mijn functie zeker honderden bekenden met allerlei adviezen en oplossingen heb bijgestaan soms met gevaar voor eigen functionering.

Het is mij reeds lang opgevallen dat terwijl ik door de aard van mijn beroep vaak ten onrechte negatief in de publiciteit wordt bejegend het nooit in de gedachten van degenen die ik heb geholpen is opgekomen om een reactie ten positieve over mij te geven, terwijl velen van hen die kennis en vaardigheden bezitten.

Ik heb altijd steeds mijn eigen boontjes moeten doppen. Daarom hoeft vanaf vandaag, niemand bij mij om advies of hulp langs te komen, tenzij dat onderwerp geacht wordt tot mijn verplichte werkzaamheden te behoren.

Nogmaals bedankt heer Ram Paltantewari.

Uiteraard bent u wel welkom voor zover het nodig is.

Eugène van der San

Meer nieuws

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…