fbpx

Persoonlijke aanvallen op benoeming Khargi misselijkmakend

GFC NIEUWS- Er is op dit moment een hele discussie gaande over een eventuele benoeming van de heer Khargi als ambassadeur in Nederland. De een is het er mee eens en anderen niet.

Op zich is daar niks mis mee. Maar persoonlijke aanvallen zijn op zijn zacht gezegd misselijkmakend. Een zeer onterechte non-discussie.

Wij van “Hart voor Suriname” en velen van de diaspora gemeenschap zijn heel blij met deze voorgenomen benoeming van de heer Rajendre Khargi tot ambassadeur van Suriname in Nederland.

Gezien zijn betrokkenheid met de diaspora-gemeenschap in verband met de VHP-meetings in Nederland en zijn carrière als journalist bij de NOS en radioprogramma “Zorg en Hoop” begrijpt hij hoe de diaspora-gemeenschap tegemoet te komen om hun bijdrage voor Suriname meer gestalte te geven.

Al jarenlang de speechschrijver van de president van Suriname zijne excellentie Chan Santokhi, zal hij de juiste persoon zijn om het diaspora-instituut de juiste richting te geven om de investeerders goed te kunnen faciliteren, waarbij de samenwerking met het ministerie van Buitenlandse zaken, International Business en Internationale samenwerking in Suriname heel belangrijk zal zijn. Wij moeten als diaspora – gemeenschap als een man achter het besluit van de president staan.

BEKIJK OOK
Amerikaanse militairen verzorgen training in humanitaire hulpverlening

Welkom heer Khargi!Alleen sterk, samen sterker toch?
Van hieruit alvast de felicitaties en heel veel succes met uw nieuwe uitdaging voor Suriname.

Namens het bestuur van HART VOOR SURINAME
Jay Pahladsingh, voorzitter

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

BEKIJK OOK: