fbpx

Ingezonden| Ons was geen "Wo set famiri nanga mati" beloofd

GFC NIEUWS- Aan het volk was geen “Wo set famiri nanga mati” beloofd. Om eerlijk te zijn, ben ik met vele zaken die deze regering doet en tot nu toe heeft gedaan zwaar teleurgesteld.
Ik kan uw regering op zo’n manier nu onmogelijk ondersteunen, uw gevoerd beleid op diverse vlakken niet goed spreken noch verdedigen. Dat u er pas zit en fouten zou maken, is begrijpelijk, maar neem kritiek uit de samenleving en de media serieus. Handel conform wet en recht, omdat u president het altijd heeft over het respecteren van wet en recht.
U zult kennelijk goede bedoelingen hebben, maar de wil van het volk zult u niet moeten onderschatten en negeren. Dankzij het volk zit de regering nu in het machtscentrum, waarvan u de president bent. Van u wordt verwacht dat u alle belangen die spelen, terzijde legt en kiest voor het nationaal belang dienen en technocraten, integere en objectieve figuren plaatst op strategische posten, afgezien van familie en vrienden.
Wij hebben strijd gevoerd voor een beter Suriname
Wij hebben niet voor niets geprotesteerd tegen de vorige regering. Wij hebben niet voor niets ons ingezet om het volk de boodschap van hoop te geven en vertrouwen te vragen. Wij hebben niet voor niets de strijd geleverd voor een beter Suriname en hebben velen ook bedreigingen en rancune op de werkplek meegemaakt.
Wij hebben niet voor niets 10 avonden en 11 dagen in NIS doorgebracht om getuige te zijn van de wandelgangen rondom de controle, herstelling en aanzuivering van stembiljetten van Paramaribo.
Ons was “RedSu” en “Wo set’ en” beloofd. Ons was een beter Suriname beloofd. Ons was geen “RedMe” beloofd. Ons was geen “Wo set famiri nanga mati” beloofd.
President u heeft nu de ruimte om te bewijzen dat u de democratie respecteert, dat u een verschil in de rij van presidenten van Suriname bent, dat u kiest voor het algemeen belang en luistert naar de stem van uw volk.
President, toon daadkracht en neem rechtvaardige besluiten. Stop nepotisme, stop familie en vriendjespolitiek en draai de benoemingen van de broer van de vicepresident en de First Lady terug.
Serge Emanuels BSc.

BEKIJK OOK
LVV traint inspecteurs in bestrijding van Carambola fruitvlieg