fbpx

Ingezonden| Metafysische oorzaak Covid-19

GFC NIEUWS- Is het vreemd dat bij Covid-19 de patiënt ademhalingsproblemen krijgt?
Om te beginnen ben ik al jaren past-life therapeut. Voor mij reden mij meer te verdiepen in de holistische benadering van zaken. Zo heb ik bijvoorbeeld van mijn Reiki meester geleerd dat geen enkele ziekte op zichzelf staat.
Er is altijd een metafysische (bovennatuurlijke) oorzaak. Als iemand bijvoorbeeld last heeft van onderrugklachten en hij van de dokter smeersel en pijnstillers krijgt is het niet verwonderlijk als hij na verloop van tijd het gevoel zal hebben dat de medicijn niet werkt omdat aan de onderliggende oorzaak niets is gedaan.
In het geval van onderrugklachten is mij geleerd dat de metafysische oorzaak is: zich in de steek gelaten voelen, geen medewerking krijgen als je die verwacht. Zo is er voor elke ziekte een metafysische oorzaak. Ook het omgekeerde is van toepassing. Als iemand lijdt aan bepaalde ziekten is het vanzelfsprekend dat hij ook bepaalde gedragspatronen zal vertonen.
In het geval van deze pandemie wil volgens deze theorie de aarde aan ons duidelijk maken “ik kan niet ademen als jullie zo doorgaan”. Hij maakt ons duidelijk wat hij voelt en dat laat hij de Covid-19-patiënten zelf ook voelen.
Het zal mij niet verwonderen als een aantal mensen zal zeggen dat wat ik hier verklaar gecategoriseerd wordt als borrel praatjes of misschien zelf rommel, rijp voor de prullenbak.
Ga na hoe lang reeds mensen als Al Gore gewezen hebben op wat we doen met het milieu. Als we merken dat zaken die een paar maanden geleden totaal ondenkbaar waren nu wel kunnen zal men zich moeten afvragen hoe is dat nu wel mogelijk. Te bedenken hoe de luchtvervuiling in een aantal landen zodanig is verbeterd dat bijvoorbeeld nu de Himalaya top wel gezien kan worden op grote afstand in bijvoorbeeld India.
Ook de luchtkwaliteit in een aantal landen en steden. Hoe in korte tijd dat verbeterd is geworden wat voor een ieder vóór 2020 ondenkbaar was. Deze pandemie heeft ons genoodzaakt veel beter met het milieu om gaan. Is het dan verwonderlijk dat bepaalde landen zwaarder getroffen zijn.
Nu mijn voorspelling uitkomt hoe erg met name Amerika is getroffen blijkt dat het duidelijker is geworden waar ik al lang rekening mee hield. Ik hoop het beste voor Brazilië daar je zo een ziekte niets en niemand toewenst maar ik maak mij wel grote zorgen als blijkt in wat voor tempo het milieu daar vernietigd wordt.
Naar het zich laat aanzien, dat voorspellen de astrologen trouwens ook, is het einde van de pandemie al in zicht. Het moet wel een vingerwijzing voor ons allen zijn daar blijkt dat ook in ons klein Suriname met name de kwik vervuiling onvoorstelbaar is.
Laten we hopen dat niet wanneer wij rampen krijgen we pas tot inkeer zullen komen. Dan is het te laat want elke dode is er één te veel.
Siegmund Robles