fbpx

Ingezonden| Laat u niet beetnemen door valse profeten

GFC NIEUWS- Met grote verbazing hebben wij van de VHP mediacommissie kennis genomen van een oproep welke via de sociale media is gedaan, waarbij bewoners van onder andere Commewijne worden opgeroepen om te protesteren tegen deze regering.
Deze regering die ampertjes 2 maanden aanzit, is reeds vanaf haar aantreden gestart met het identificeren van de vele problemen in het land. Momenteel wordt er hard gewerkt aan passende oplossingen voor de diverse problemen. Te midden van de Covid-19-pandemie is dat uiteraard geen makkelijke opgave.
Het is dan ook zeer afkeurenswaardig dat nu door een oppositie partij, die zegt voor het nationaal belang op te willen komen, partijen die momenteel in onderhandeling zijn met de regering, worden opgeroepen om te demonstreren. Des te meer daar dezelfde partijen maandenlang tevergeefs aangeklopt hebben bij de vorige regering op zoek naar oplossingen.
Vanaf het aantreden van deze regering was het reeds bekend dat er een zware taak is weggelegd voor het nieuw regeerteam. Onze economie gaat momenteel door een ongekend diep dal en de financiële vooruitzichten op korte termijn zijn helaas niet positief. Dit is dan ook de reden geweest dat de regering Santhokhi/Brunswijk van meet af aan met alle maatschappelijke groepen overleg heeft gevoerd om zo een zo breed mogelijk draagvlak te creëren.
Ook is vanaf het begin gezegd dat wij met zijn allen zullen moeten bezuinigen, willen we uiteindelijk deze crisis te boven komen. De regering legt momenteel de laatste hand aan een uitgebreid crisisbeheersplan dat tot stand is gekomen na hearings met meer dan honderd actoren uit alle lagen van de samenleving.
Wij van de mediacommissie van de VHP roepen de totale samenleving op tot kalmte. Laat u niet meeslepen in een heilloos avontuur dat slechts gericht is op het dienen van enge persoonlijke belangen van enkelen. De enige manier waarop wij als land sterker uit deze crisis zullen komen, is door de geledingen te sluiten en zo met vereende krachten te werken aan de opbouw van ons land.
Wij van de VHP mediacommissie zijn ervan overtuigd dat de regering op het goede spoor is en dat er alles aan gedaan zal worden om de kwetsbaarste groepen zoveel mogelijk te ontzien. Verliest u alstublieft geen hoop, het zal goed komen met Suriname.
VHP mediacommissie

BEKIJK OOK
Een dode en 3 gewonden bij eenzijdig verkeersongeval