Ingezonden | Ik wens de Britten een BREXIT toe

Op donderdag 23 juni 2016 zal de Britse bevolking via een referendum uitspreken of ze wel of niet binnen de €U (‘€llende Unie’) blijft.

De Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump vindt dat Groot-Brittannië het beste af is met een BREXIT.

Ik wens de Britten een BREXIT toe vanwege IS en IS.

De eerste IS staat voor Internationale Socialisten, oftewel socialistische HORROR, c.q. de ‘€USSR’.
De tweede IS staat voor Islamitische Staat c.s., oftewel religieuze TERROR, c.q. massa-immigratie.

De twee IS’sen staan voor de twee Beesten, Monsters, Draken, zoals genoemd in het Nieuwe Testament, De Openbaring van Johannes 13:1 (Monster uit de zee, c.q. Islamitische Staat c.s.) en 13:11 (Monster uit de aarde, c.q. €USSR)
.
Stel je hebt twee hoge en massieve muren die naar elkaar toe bewegen. Tussen de twee muren heb je mensen. Wat zal er met de mensen gebeuren? Ze zullen verpletterd worden (tenzij ze daartegen acties ondernemen, daartegen weerstand bieden). Zo zullen de twee IS’sen – de twee Monsters – met hun horror en terror de Europeanen verscheuren.

Noot:
1. de €U wordt spottend €USSR (Europese Unie van Sovjet Socialistische Republieken) genoemd. Yanis Varoufakis, ex-minister van Financiën van Griekenland, heeft gezegd: “Er is geen democratisch deficit in de EU – er is gewoon geen democratie.”

2. In ‘De Openbaring van Johannes’ wordt eerst genoemd het Monster uit de zee (Islamitische Staat c.s.) en dan het Monster uit de aarde (€USSR). Hieruit leid ik af dat de €USSR een schoothondje is van Islamitische Staat c.s.

Ahmad Jhawnie, aka ‘Abu Achmed al-Bewaquf al-Surinami’

Overige berichten