fbpx
Ingezonden | Het hoerig gedrag van onze Surinaamse tienermeisjes

INGEZONDEN– Ik lees vaker in het nieuws, vandaag weer, dat onze tienermeisjes zich ernstig misdragen. Het gaat dan om seksuele uitspattingen met veelal oudere mannen. Deze oude mannen spelen graag in op de heftige seksuele behoeften van jonge meisjes. Het lijkt een enorme trend te zijn.

Opvallend anderzijds is dat jongens zich juist rustiger zijn gaan gedragen. Jongens zijn tegenwoordig dikwijls actief met spelletjes op de computer.

Ik zie het zo vaak gebeuren bij mij in de straat.  Twee meisjes, zussen van elkaar, die nog nauwelijks borsten hebben staan op de hoek van de straat te wachten op mannen die ze met de auto komen ophalen. Je kunt al voorspellen wat er gaat gebeuren: een bezoek aan een hotel voor kort verblijf.

Na een uurtje worden de meisjes weer netjes afgeleverd op de hoek van de straat, met kennelijk een beter gevulde portemonnee. Het toppunt van hoerig gedrag. Zulke meisjes zijn simpelweg hoeren!

Het lijkt erop alsof ouders geen grip meer hebben op hun kinderen. Het probleem doet zich veel vaker voor wanneer het meisjes zijn van een alleenstaande moeder. Dus een gezin zonder sterke vaderfiguur die helpt bij de opvoeding.

Waar gaat het mis? Het gaat al mis bij de moeder. Zeer vaak ontmoet ik vrouwen die 3, 4 of meer kinderen hebben. En als je even verder vraagt kom je erachter dat alle kinderen van een andere man zijn. De moeder weet soms niet eens wie de vader is. En de dochters van deze moeders zetten het patroon vervolgens voort.

Ik doe een beroep op vrouwen om niet zomaar kinderen op deze wereld te zetten. Wees verstandig en denk aan de eventuele gevolgen voor de rest van je leven indien je seks wenst te hebben. Neem een goede man, een goede vader en vorm een net gezin indien je dat wenst. Laat vooral goede normen en waarden de boventoon voeren!

J. Kerto

 

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.