fbpx

Ingezonden | Het hoerig gedrag van onze Surinaamse tienermeisjes

INGEZONDEN– Ik lees vaker in het nieuws, vandaag weer, dat onze tienermeisjes zich ernstig misdragen. Het gaat dan om seksuele uitspattingen met veelal oudere mannen. Deze oude mannen spelen graag in op de heftige seksuele behoeften van jonge meisjes. Het lijkt een enorme trend te zijn.

Opvallend anderzijds is dat jongens zich juist rustiger zijn gaan gedragen. Jongens zijn tegenwoordig dikwijls actief met spelletjes op de computer.

Ik zie het zo vaak gebeuren bij mij in de straat.  Twee meisjes, zussen van elkaar, die nog nauwelijks borsten hebben staan op de hoek van de straat te wachten op mannen die ze met de auto komen ophalen. Je kunt al voorspellen wat er gaat gebeuren: een bezoek aan een hotel voor kort verblijf.

Na een uurtje worden de meisjes weer netjes afgeleverd op de hoek van de straat, met kennelijk een beter gevulde portemonnee. Het toppunt van hoerig gedrag. Zulke meisjes zijn simpelweg hoeren!

Het lijkt erop alsof ouders geen grip meer hebben op hun kinderen. Het probleem doet zich veel vaker voor wanneer het meisjes zijn van een alleenstaande moeder. Dus een gezin zonder sterke vaderfiguur die helpt bij de opvoeding.

BEKIJK OOK
Surinam Airways vlucht PY 994 wijkt uit naar Brussel vanwege dichte mist

Waar gaat het mis? Het gaat al mis bij de moeder. Zeer vaak ontmoet ik vrouwen die 3, 4 of meer kinderen hebben. En als je even verder vraagt kom je erachter dat alle kinderen van een andere man zijn. De moeder weet soms niet eens wie de vader is. En de dochters van deze moeders zetten het patroon vervolgens voort.

Ik doe een beroep op vrouwen om niet zomaar kinderen op deze wereld te zetten. Wees verstandig en denk aan de eventuele gevolgen voor de rest van je leven indien je seks wenst te hebben. Neem een goede man, een goede vader en vorm een net gezin indien je dat wenst. Laat vooral goede normen en waarden de boventoon voeren!

J. Kerto