fbpx

Ingezonden| Gezondheid – en economische crisis hebben grote invloeden op gemeenschappen

GFC NIEUWS- Op deze 50ste Earth Day willen we een moment van gemeenschapszin, vrede en rust inbouwen.
Onze relaties met elkaar zijn voor velen nog nooit zo belangrijk geweest als in deze tijd. In deze tijd van Covid-19 welke ons, zonder onderscheid, het leven erg moeilijk maakt.
De gezondheid- en economische crisis hebben grote invloeden op onze gemeenschappen. We beseffen meer dan ooit tevoren dat het gedrag van machthebbers, het kapitalistisch systeem met de voortdurende corruptie niet losgekoppeld kan worden van de aanhoudende klimaatcrisis.
Vandaag willen we een moment om stil te staan bij onze gemeenschapszin, vrede en rust want in deze tijd hebben we laten zien dat we die wel kennen.
We ondersteunen elkaar, we beschermen elkaar, en we geloven in elkaar zodat we samen uit de crisis kunnen komen. Vandaag willen we een moment om stil te staan bij onze gemeenschapszin, vrede en rust om te propageren dat dit is wat we voor altijd willen.
Een gezonde samenleving, die is gestoeld op een samenleving dat verantwoordelijke met elkaar omgaat, een samenleving met een economie dat ons daarbij ondersteund en ons laat bloeien, samen met Moeder Aarde.
Samen zullen we dan trots zijn op onze voetprints die we voor onze kinds kinderen achterlaten, op Moeder Aarde.
Amazone Partij Suriname