fbpx

Ingezonden| Een licht voor zijn kinderen

GFC NIEUWS- Liefde vormt de basis voor alles. Vandaag is in de stad van David jullie redder geboren. Hij is de Messias, de Heer, Hij is het Licht, de Waarheid en het Leven.

Meer dan tweeduizend jaar geleden werd een licht aan de wereld geschonken. De Mensenzoon, Jezus Christus werd op deze speciale dag in extreme armoede geboren.

De geboorte van een kind brengt vreugde voor de ouders, de familie en de gehele omgeving. De geboorte van de Mensenzoon was niet anders.

Bij de opvoeding van een kind moet de focus niet zijn op het materiële, zoals mooie cadeaus of kleren, maar op het kind. Zoals Lukas ons leert, is het Koninkrijk van God in het hart van iedereen en is het hart de plaats waar alle liefde vandaan komt. Lukas 17:21: En God stuurde Zijn zoon Christus, om met ons te zijn; de redder voor allen die geloven.

BEKIJK OOK
Oplossingsgerichte aanpak probleem Brokopondo blijft uit, pakketten als zoethoudertjes

Laten wij Jezus Christus centraal plaatsen en zijn komst op een waardige wijze vieren. Jezus’ liefde voerde Hem diep in de levens van de mensen. Het is een liefde die zo groots is dat we nooit voor onszelf mogen houden, maar moeten delen met anderen. Het is een gevecht tegen onrecht en al het kwade dat de mens overkomt.

Laat het licht van Jezus in ons leven, in onze relaties, onze familie en in ons geliefd land schijnen.

De ABOP wenst jullie allen lichtvolle dagen toe.