fbpx
Ingezonden| Creative Woman Virtual Fair

GFC NIEUWS- Op 23, 24 en 25 september organiseert Yara Consultancy een “Creative Woman Virtual Fair”.

Wist je dat alledaagse vrouwen over de hele wereld eerlijke deals, onderwijs en leiderschapsmogelijkheden worden ontzegd?

Ze moeten creatief zijn om hun families te voorzien van voedsel, gezondheidszorg en onderwijs. Voor hun creativiteit hoeven ze minder te accepteren omdat de grote bedrijven hen vertellen dat ze geen andere keus hebben.

Wij zijn van mening dat door vrouwen gemaakte producten de beste dingen zijn om te promoten voor een verschil in de wereld. Het is tijd om de zakelijke kant van de vrouw te laten zien en wat is een betere manier om een beurs te gebruiken om al die geweldige ideeën naar buiten te brengen, laten we contact maken en elkaar helpen groeien.

Daarom presenteren we “Creative Woman Virtual Fair!”

In deze tijden moeten we veilig blijven, maar de zaken moeten doorgaan. Een exposant zijn op onze virtuele handelsbeurs om geeft u de kans om bedrijfs- en productinformatie te verstrekken, geweldige deals te sluiten, in contact met elkaar te komen, nieuwe mensen te ontmoeten en uw producten lokaal en wereldwijd te verkopen.

U kunt uw eigen virtuele stand kiezen die volgens u geschikt is voor uw bedrijf, u kunt uw producten of diensten, banners, flyers en contactgegevens erin plaatsen, net als de echte deal. Loop rond in een volledige 360 3D-omgeving en laat je geweldige werk zien. Een digitaal visitekaartje, realtime communicatiekanalen met uw klanten zijn standaard inbegrepen. En geloof ons, we hebben meer!

De beurs heeft een internationaal karakter en is erop gericht internationale en nationale vrouwelijke ondernemers kennis en ervaringen met elkaar en hun bezoekers te delen en zodoende hun onderneming naar hogere hoogtes te tillen.

De algehele coördinatie van de “Creative Woman Virtual Fair” staat onder leiding van Yara Consultancy, een consultancy met een veelzijdig karakter.

Contact voor meer informatie:
[email protected]
+5978424915

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.