fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Ingezonden| Creative Woman Virtual Fair

GFC NIEUWS- Op 23, 24 en 25 september organiseert Yara Consultancy een “Creative Woman Virtual Fair”.
Wist je dat alledaagse vrouwen over de hele wereld eerlijke deals, onderwijs en leiderschapsmogelijkheden worden ontzegd?
Ze moeten creatief zijn om hun families te voorzien van voedsel, gezondheidszorg en onderwijs. Voor hun creativiteit hoeven ze minder te accepteren omdat de grote bedrijven hen vertellen dat ze geen andere keus hebben.
Wij zijn van mening dat door vrouwen gemaakte producten de beste dingen zijn om te promoten voor een verschil in de wereld. Het is tijd om de zakelijke kant van de vrouw te laten zien en wat is een betere manier om een beurs te gebruiken om al die geweldige ideeën naar buiten te brengen, laten we contact maken en elkaar helpen groeien.
Daarom presenteren we “Creative Woman Virtual Fair!”
In deze tijden moeten we veilig blijven, maar de zaken moeten doorgaan. Een exposant zijn op onze virtuele handelsbeurs om geeft u de kans om bedrijfs- en productinformatie te verstrekken, geweldige deals te sluiten, in contact met elkaar te komen, nieuwe mensen te ontmoeten en uw producten lokaal en wereldwijd te verkopen.
U kunt uw eigen virtuele stand kiezen die volgens u geschikt is voor uw bedrijf, u kunt uw producten of diensten, banners, flyers en contactgegevens erin plaatsen, net als de echte deal. Loop rond in een volledige 360 3D-omgeving en laat je geweldige werk zien. Een digitaal visitekaartje, realtime communicatiekanalen met uw klanten zijn standaard inbegrepen. En geloof ons, we hebben meer!
De beurs heeft een internationaal karakter en is erop gericht internationale en nationale vrouwelijke ondernemers kennis en ervaringen met elkaar en hun bezoekers te delen en zodoende hun onderneming naar hogere hoogtes te tillen.
De algehele coördinatie van de “Creative Woman Virtual Fair” staat onder leiding van Yara Consultancy, een consultancy met een veelzijdig karakter.
Contact voor meer informatie:
[email protected]
+5978424915

OOK INTERESSANT
Deskundigen buigen zich over cyanidekwestie in DNA