fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Ingezonden| Berooide status Republiek Suriname

GFC NIEUWS- Wat al bekend was nog voor dat de nieuwe regering Santokhi/Brunswijk aantrad, is nu officieel gedocumenteerd in wat genoemd wordt “De stand van zaken”.
De Zusterorganisaties: VHP NL, ABOB NL, NPS NL/BE en PL NL hebben kennisgenomen van het overzicht dat tijdens de recente persconferentie regering Santokhi/Brunswijk is gepresenteerd aan de samenleving. Hieruit blijkt, dat de vorige regering Bouterse/Adhin flink huis heeft gehouden.
Alles, van mismanagement, corruptie, het uitgeven van tot de laatste cent, “last minute” benoemingen, wurgcontracten en het verpanden van staatseigendommen, die er overigens al lang niet meer is geweest, is verkeerd gegaan.
De feiten spreken voor zich: het Surinaams volk is totaal berooid en beroofd, liefs met een staatsschuld van US$ 4 miljard, door de vorige regering Bouterse/Adhin achtergelaten. Wij, diaspora, wisten al dat het niet mooi zou zijn, maar wat is aangetroffen, is niet alleen zeer ernstig, maar erg dat dit het volk is aangedaan.
Wij zijn er van overtuigd, dat de nieuwe regering de veerkracht zal tonen, met vereende krachten en vooral met begrip van het Surinaamse volk, de geconstateerde misstanden het hoofd zal bieden en beleid op zal maken om het land uit dit diepe dal te halen. De vorige regering Bouterse/ Adhin heeft 10 ( tien) jaar lang, alle communicatiemiddelen tot haar beschikking, het volk omstandig in te lichten over haar beleid.
De gepubliceerde feiten door regering Santokhi/Bruswijk, gedane onthullingen hebben de ware aard van de vorige regering Bouterse/Adhin onthuld. Wat ons zeer verbaasd is, dat zij nu wel de media opzoekt om haar gevoerde desastreuze beleid zogenaamde “ Neks no foutcultuur” te verdedigen, nu zielig doen.
NDP is volstrekt ongeloofwaardig door nu weg te lopen voor eigen beleid en desastreuze consequenties. Het past NDP om nu een toontje lager te zingen en te stoppen met obstructie en misleiding. Het is tijd voor een ander beleid!
VHP NL Lachman Soedamah
ABOB NL Gilmar Macnack
NPS NL + BE John Ritfeld
PL NL Mundo Kasmo

OOK INTERESSANT
Activiste Asawini in vrijheid gesteld