fbpx

Ingebroken bij eetstand Centrale Markt

De 56-jarige Steven J. alias Dompoe is op zaterdag 7 juli door de beheerder en een standhouder van de Vreedzaam markt aangehouden onder de Centrale Markt. Volgens verklaring van de standhouder werd hij door de beheerder geïnformeerd over een inbraak bij zijn eetstand. Hij begaf zich gelijk naar zijn stand en zag dat er vier gascilinders van hem waren ontvreemd.

De twee mannen stelden toen een onderzoek in. Zij vernamen van andere marktverkopers dat zij Dompoe twee gascilinders zagen voortduwen richting de Centrale Markt. De twee mannen gingen naar de Centrale Markt waar Dompoe door hen werd aangehouden, nadat in zijn directe omgeving twee van de vermoedelijk gestolen gascilinders zijn aangetroffen.

BEKIJK OOK
Carla Boëtius – Geldorp wint communicatie award 2022

Dompoe werd vervolgens overgedragen aan de politie. Hij zegt aan de politie dat hij de twee gascilinders heeft gehad van twee mannen, bij hem bekend als Dimitrie en Sopie.

Het vermoeden bestaat dat de twee andere gascilinders voor de aanhouding van Dompoe zijn doorverkocht.

Dompoe is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van Dimitrie en Sopie.(GFC)