Infosessie sectie 2 voor stakeholders Zwartenhovenbrugstraat

p initiatief van het ministerie van Openbare Werken Transport & Communicatie (OWT&C) heeft Baitali Group of Company een informatiebijeenkomst gehouden met stakeholders van de Zwartenhovenbrugstraat. Het gaat om de groep die deel uitmaakt van sectie 2. Dit betreft het gedeelte tussen de Keizer- en de Sophie Redmonstraat.

Zowel de bewoners als de ondernemers kregen de mogelijkheid vragen te stellen over de activiteiten in het kader van het project ‘’Vernieuwen van de riolering van de Zwartenhovenbrugstraat’’.

Volgens directeur Santosh Soman, van het directoraat Civieltechnische Werken van het ministerie, starten de werkzaamheden in sectie 2 over een week.

Allereerst wordt er gestart met het aanleggen van het lateraal stelsel. Volgens Soman wordt er in sectie 1, het gedeelte tussen de Nassylaan en de Keizerstraat, binnen twee weken begonnen met het aanpakken van de hoofdriolering.

De directeur geeft aan dat bij de overige secties de bewoners en ondernemers eveneens geconsulteerd worden over de te verrichten werkzaamheden.

Het uitvoeren van het project Vernieuwen van de riolering van de Zwartenhovenbrugstraat, zal 24 maanden in beslag nemen. Sectie 3 behelst het gedeelte Sophie Redmondstraat en de Drambrandersgracht. Het laatste blok omvat het gedeelte tussen de Drambrandersgracht en het Molenpad.

De herstelwerkzaamheden zijn noodzakelijk omdat de riolering van de Zwartenhovenbrugstraat al 75 jaar oud en helemaal kapot is. Het asfaltgedeelte is ook dringend aan vervanging toe.(GFC)

Overige berichten