fbpx

Informatiebijeenkomst rehabilitatie wegstrekking Jenny – Henar

GFC NIEUWS- In verband met de rehabilitatie van de wegstrekking Jenny – Henar heeft Shayer Nijman, Project Engineer – Baitali Group op 4 november een informatiebijeenkomst gehouden in de multifunctionele zaal in Coronie.

Deze bijeenkomst was speciaal bedoeld voor de standhouders van Ingikondre tot en met Burnside en de belanghebbenden van obstakels die in het traject voorkomen, waar de voet- en fietspaden zullen worden aangelegd.

De districtscommissaris van Coronie, Remie Tarnadie, gaf te kennen dat de aanwezigen zijn uitgenodigd om van gedachten te wisselen en vragen te stellen wat betreft de obstakels die er zullen zijn tijdens de rehabilitatie werkzaamheden.

BEKIJK OOK
President Santokhi en Indiase ambassadeur spreken vertrouwen uit in relatie Suriname-India

Aan de Coroniaanse gemeenschap wordt gevraagd om hun medewerking te verlenen tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden.

De Coroniaanse gemeenschap zal steeds op de hoogte worden gehouden over de uitvoering van dit project. De burgervader is zeer tevreden met deze informatiebijeenkomst en zegt dat de zorgpunten van betrokkenen worden meegenomen.