Fitness influencer consumeert zaad van andere man om spiermassa op te bouwen, noemt het een ‘wondermiddel’

GFC NIEUWSREDACTIE- De inmiddels beruchte YouTuber Connor Murphy beweert dat het zaad van mannen onder andere testosteron bevat, wat herstel en spiergroei zou moeten bevorderen.

Sinds inname van het witte vloeibare spul gelooft Connor dat hij ook stukken helderder kan nadenken. Ook zou het teelvocht een stofje bevatten dat dieren 25% langer laat leven.

De influencer deed een periode aan zelfonthouding na zich te hebben ingelezen in een Oosterse filosofische stroming die mannen aanbeveelt te stoppen met alle vormen van coïtus, omdat dit lichaam en geest van mannen zou doen verzwakken.

Hierna kwam hij echter op het idee om het zaad van andere mannen zelf in te nemen en voelde zich naar eigen zeggen net ‘superman.’

Volgens hem is het kopen van supplementen als eiwitshakes en aminozuren weggegooid geld omdat elke man kan beschikken over deze substantie. Bekijk hier de video van Connor Murphy.

Autoriteit op fitnessgebied Derek van MorePlatesMoreDates (YouTube video hieronder), stelt daarentegen dat het nuttigen van het zaad van mannen totaal zinloos is, omdat onder andere de biologische beschikbaarheid bij het consumeren van de witte vloeistof via de mond vrijwel nihil is.

De biologische beschikbaarheid is een term om aan te duiden of stoffen beschikbaar komen op de bedoelde plek.

Foto: Youtube

BEKIJK OOK: Mannen met te veel testosteron zijn egoïstisch en overmoedig

Overige berichten