fbpx
Indonesische vrouw steekt 4-jarige stiefdochter dood uit jaloezie

GFC NIEUWS- Een Indonesische vrouw wordt ervan beschuldigd haar 4-jarige stiefdochter te hebben gedood door op het meisje te stampen en haar ettelijke keren te steken met een pen in haar borst.

De 27-jarige Sanima was jaloers op het meisje, omdat ze door haar vader werd voorgetrokken, melden lokale media.

Volgens de politie heeft Sanima een aantal keer op het meisje gestampt, voordat ze een pen nam en het kind meerdere malen daarmee in haar borst stak.

De vrouw zocht hulp voor het meisje, maar ze stierf kort daarna.

De lokale politie zegt dat Sanima – die ook een kind heeft uit een eerder huwelijk dat ook bij het gezin inwoont – haar stiefdochter aanviel omdat zij de favoriet was van haar vader.

De vrouw sloeg door toen haar echtgenoot zei dat haar dochter met haar eigen vader moest gaan wonen.

De vader was niet thuis tijdens het incident en kreeg het te horen van geschokte buren.

Uit het sectierapport blijkt dat het slachtoffer waarschijnlijk eerder werd mishandeld door Sanima, omdat ze ruim 23 littekens heeft aan haar nek, borst, rug en heupen.

Volgens lokale media riskeert Sanima een maximale celstraf van 15 jaar.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.