Indonesische commissaris: “Vrouwen kunnen zwanger worden in zwembad”

GFC NIEUWS- “Vrouwen kunnen zelfs zonder penetratie zwanger worden tijdens het zwemmen”: die opmerkelijke uitspraak heeft een commissaris van de Indonesische kinderbeschermingsorganisatie gedaan.
Uiteraard is dat onzin, en ze werd dan ook het slachtoffer van pesterij op sociale media. Ze verontschuldigde zich daarna voor haar uitspraken.
Het was een bijzonder opmerkelijke passage tijdens het interview van Sitti Hikmawatty in Tribun Jakarta. De commissaris bij de Indonesische kinderbeschermingsorganisatie beweerde plots dat penetratie niet hoeft plaats te vinden om zwanger te raken.
Vrouwen zouden volgens haar zwanger kunnen raken als ze in hetzelfde zwembad hebben gezwommen waarin mannen een zaadlozing kregen.
Dit is mogelijk, omdat sommige mannen een heel goede spermakwaliteit hebben. De vrouw verontschuldigde zich later door te zeggen dat haar verklaring niet wordt ondersteund door de organisatie, maar dat ze die deed op persoonlijke titel. Echter zegt ze dat haar beweringen wel worden ondersteund door een studie.

Overige berichten