fbpx

Indien je partner geslachtsgemeenschap weigert dien je de relatie direct te beëindigen, adviseert relatietherapeut

GFC LIFESTYLEREDACTIE- ‘Als je eten neerlegt voor een straatkat en je merkt dat hij er niet eens aankomt, kun je er zeker van zijn dat hij elders wordt voorzien van voedsel.’

Relatieexpert Casanova uit de Hofstad adviseert om per direct uit een relatie te stappen indien je niet tot je trekken komt. Dat vertelt hij aan GFC Nieuws.

“Een stoel met vier poten valt om indien je een poot afzaagt. Net zo is geslachtsgemeenschap een essentieel onderdeel van een relatie.”

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Mannen die naar bed gaan met andermans vrouw zijn gevaarlijk bezig en lopen risico te worden neergeknald

Ook het bespreekbaar maken van de situatie heeft volgens hem geen zin. Je partner zou dan met tegenzin en met minder enthousiasme het bed met je induiken.

OOK INTERESSANT
IT'ers zoeken minder stressvolle banen vanwege uitputtingsverschijnselen

Volgens Casanova is de harde waarheid dat de ene partij, de andere vaak niet meer aantrekkelijk vindt. “Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Het leven kan soms tijdelijk in de weg staan”, verduidelijkt hij.

De relatietherapeut bekent echter dat in dit soort gevallen er bijna altijd sprake is van overspel en kun je het beste, hoe pijnlijk het ook is, de relatie beëindigen.

Foto ter illustratie/rawpixel