fbpx

Indiase tovenaar verdwijnt in de Ganges nadat stunt verkeerd uitpakte

De Indiase Chanchal Lahiri, meer bekend als tovenaar Mandrake, verdween zondag in de Ganges, nadat een stunt helemaal verkeerd uitpakte.

Mandrake liet zich met stalen kettingen en touw vastbinden aan handen en voeten, terwijl hij zich met een kraan in de rivier liet zakken. Familieleden, manschappen van de politie en een aantal andere toeschouwers keken vanaf de oever toe.

De goochelaar beweerde dat hij een soortgelijke stunt 21 jaar geleden met succes had uitgevoerd. Echter had hij zich toen opgesloten in een glazen kist die zichtbaar voor toeschouwers aan de onderkant een deur had, waardoor hij zich heel gemakkelijk kon bevrijden.

BEKIJK OOK
Eerste Energy Forum moet leiden tot acties

Deze stunt verliep echter fataal. De 40-jarige tovenaar verdween in de diepte. Duikers van de politie en leden van rampenbestrijding hebben tot zondag laat naar hem gezocht, echter zonder resultaat. Zijn lichaam werd maandagmiddag opgevist.

Familieleden beweren dat het Mandrake gelukt was om zijn handen te bevrijden. Hij zwaaide nog naar ze en verdween plotseling in de diepte.