Indiase ambassadeur benadrukt goede werkrelatie met first lady

GFC NIEUWS- Ambassadeur Mahender Singh Kanyal heeft zondagmorgen in een telefonisch interview met Clifton Limburg de goede werkrelatie met first lady Ingrid Bouterse-Waldring benadrukt.

Het interview volgt naar aanleiding van enkele posts op social media over de viering van de 73e Onafhankelijkheidsdag van India bij de Indiase ambassade, waarbij feiten eenzijdig gepresenteerd zijn geworden, meldt het NII.

Ter voorkoming van onduidelijkheden geeft de ambassadeur van India aan dat hij tijdens de onafhankelijkheidsviering op 15 augustus gesproken heeft over de onafhankelijkheidsboodschap in India zelf en de Suriname-India relatie.

Met name de projecten die uitgevoerd worden, zoals de diaspora programma’s, high-tech en small grants projects, Line-of-Credit projects en culturele activiteiten.

“Over de Waka Pasi heb ik hetzelfde gezegd als bij de opening op 7 augustus, dat dit project van de first lady is. De ambassade heeft het dossier ontvangen en het project is geïmplementeerd door het bureau van de first lady.”

Tenslotte voegt de ambassadeur toe dat hij de nobele inspanning van de first lady ondersteund om het ICT-onderwijs te bevorderen en dat hij misinformatie over zijn woorden graag rechtzet.

Overige berichten