fbpx

Incassokantoren EBS aangepast geopend

GFC NIEUWS- De Energiebedrijven Suriname (EBS) laat weten dat zij met ingang van maandag 22 juni met het in acht nemen van de Covid-19-voorzorgsmaatregelen, haar incassokantoren aangepast openstelt voor het publiek voor betaling van de elektriciteitsrekening.
De EBS-kantoren en externe dienstverleners z.a. het SWM Aqua Dienstencentrum, Dumar Exchange, Maretraitemall,VESH Agency, Volkscredietbank (VCB), en Winkelcentrum Koewarasan B. Ramdas, zullen van 8:00-12:00 uur geopend zijn voor het publiek en wel op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, volgens de familienaam-letter volgorde of dispensatiebrief, zoals vastgesteld door de autoriteiten.
Op woensdag en zondag zijn de kantoren gesloten. Indien de Covid-maatregelen voor volgend week aangepast mochten worden door het Covid-19 Managementteam, zal de EBS conform deze wijzigingen haar beleid aanpassen en deze tijdig bekend maken via de media en de EBS kanalen zoals de website en Facebookpagina.
Afhankelijk van de capaciteit zullen klanten gedoseerd worden toegelaten tot de incassokantoren, en bij de ingang verplicht zijn zich te legitimeren middels ID of rijbewijs, de temperatuur op te laten meten door de dienstdoende security, de handen te desinfecteren en een mondneuskap op te hebben, alvorens het gebouw binnen te treden.
Zonder inachtneming van de bovengenoemde voorzorgsmaatregelen, zal men niet worden toegelaten, benadrukt het bedrijf.
Het persoonlijk contact met frontoffice medewerkers is vooralsnog stopgezet. De postbus of email via [email protected] wordt aangeboden als alternatief voor het indienen van stukken.
De dienstverlening voor het doorgeven en afhandelen van electriciteitsstoringen vindt normaal voortgang, eveneens de gaslevering van de dochteronderneming Ogane naar de depothouders/winkeliers en klanten.
Het bedrijf adviseert haar klanten om persoonlijk contact zoveel mogelijk te vermijden en om zoveel mogelijk gebruik te maken van de zelfservicekanalen (via SMS, de EBS website, de EBS mobiele app of het telefoonnummer 175) om de meterstand door te geven, openstaande rekeningen op te vragen, en om bij vragen of klachten deze liever telefonisch via 175 of via email [email protected] door te geven.
Voor de gebruiksaanwijzingen van de zelfservicekanalen, klikt u op https://www.nvebs.com/thuis/elektriciteit/betalen/, voor het opvragen van uw stroomrekening en https://www.nvebs.com/thuis/elektriciteit/meterstanden-doorgeven/, voor het doorgeven van de meterstand.

BEKIJK OOK
Spuikleppen Afobakadam worden gefaseerd gesloten