fbpx
Inbreker restaurant valt in slaap naast emmer bier en half opgegeten cheesecake

GFC NIEUWS- De eigenaar van de 808 Bar & Kitchen in Sunderland, Engeland, kreeg een vreemde verrassing toen hij de deuren van zijn restaurant opende op 24 oktober.

Op het toilet vond hij een emmer gevuld met bier, cider en een halve cheesecake. Naast de emmer op de vloer lag een slapende inbreker.

Nathan, de uitbater van het restaurant, had al zo’n vermoeden dat er op de nacht van 23 op 24 oktober bij zijn restaurant ingebroken was. Toen hij de camerabeelden van de voorgaande avond bekeek, werd zijn vermoeden bevestigd. Twee onbekende mannen waren ’s nachts het pand binnengegaan, maar slechts één van hen leek achteraf weer vertrokken te zijn.

Het mysterie werd opgelost toen hij later zijn restaurant binnenkwam en daar een man aantrof, slapend naast de buit die de vorige nacht in een emmer was gestopt. “Ik schrok en bedacht dat ik snel iets moest zoeken om mezelf te verdedigen”, zei Nathan. “Toen realiseerde ik me dat de inbreker diep in slaap lag te snurken. Ik besloot snel mijn sleutels te pakken, de deuren op slot te doen en de politie te bellen.”

Toen agenten even later op de plaats delict arriveerden, sliep de dief nog steeds. Ze namen zelfs de tijd om een plaatje met de criminele logee te maken, waarna hij meegenomen werd naar het bureau. De tweede inbreker is echter nog niet gevonden.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…