fbpx

Inbreker op heterdaad betrapt

De 30-jarige Densio A. is in de vroege ochtend van vrijdag 9 oktober op heterdaad betrapt door de politie van Santodorp toen hij samen  met andere criminelen bezig was in te breken in een winkelpand. Na een melding via de Centrale Meldkamer gingen de politieambtenaren naar het adres en merkten dat de verdachten zich nog in het pand bevonden.

Om te voorkomen dat zij zich uit de voeten zouden maken, werd het politievoertuig uit het zicht gehaald. Densio die in de vliering was, dacht dat de politie was vertrokken. Hij kwam uit het pand en werd gelijk aangehouden.

De politie kreeg vervolgens informatie dat er nog meer criminelen in de vliering van de winkel waren. Zij stelde wederom een onderzoek in en trof breekwerktuigen en andere spullen aan.

De andere criminelen hadden zich reeds uit de voeten gemaakt. Volgens verklaring van Densio heeft hij de inbraak gepleegd met nog drie andere comparanten. De verdachte is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

 

Overige berichten