fbpx
Inbreker op heterdaad betrapt en aangehouden

GFC NIEUWS- De 41-jarige Simson R. is door een beveiligingsmedewerker bij Markt-Zuid aangehouden voor diefstal door middel van braak.

Deze markt is gevestigd tussen de Willem Campagne- en de Kankantriestraat. Na de aanhouding is Simson door de beveiligingsmedewerker overgedragen aan de politie van Nieuwe Haven.

Simson werd betrapt in één van de kantines van de markt.

Deze inbreker, die een bekende is van de politie, had enkele spullen al klaar gezet om mee te nemen zoals: munt geld, wijn en sap.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat Simson in zes kantines van de markt had ingebroken.

Meer nieuws

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.