fbpx

Inauguratie nieuwe president op Onafhankelijkheidsplein

GFC NIEUWS- Op donderdag 16 juli vindt de inauguratie plaats van Chandrikapersad Santokhi als de nieuwe president van de Republiek Suriname.
Dit gebeurt in een buitengewone vergadering van De Nationale Assemblee, die voor deze gelegenheid wordt gehouden op het Onafhankelijkheidsplein.
Vanwege veiligheidsregels in verband met COVID-19 is er helaas geen ruimte voor het publiek om de inauguratie bij te wonen. De plechtigheid zal wel LIVE op de Surinaamse televisie en via sociale media te volgen zijn.
“De VHP realiseert zich als geen ander dat er een zware taak op haar schouders rust om het land weer op orde te krijgen en welvaart te brengen. We zullen het vertrouwen dat ons is geschonken niet beschamen. Door eenheid van beleid en eenheid van bestuur gaan we zaken stap voor stap rechtzetten. Samen zullen we ons volk weer perspectief bieden. We betreden een nieuw tijdperk. Het is tijd voor een nieuwe toekomst voor Suriname, het is tijd voor Chan Santokhi,” aldus de VHP-topper in een bericht op social media.

BEKIJK OOK
VHP legt kransen bij standbeeld legendarische VHP-leider Jagernath Lachmon