fbpx

In beslag genomen voertuig leidt tot aanhouding drie inbrekers

Xavier R., Lorenzo R. en Iverson M. zijn door de politie van Santo Dorp en wetsdienaren van Surveillance Regio Midden te Sunny Point aangehouden.

Het drietal was betrokken bij een inbraak in het kantoor van een pompstation in het ressort.

Volgens een verklaring van het slachtoffer bevond hij zich op zijn werkplek. Terwijl hij bezig was een voertuig bij te tanken, werd hij benaderd door twee mannen die hem vroegen om gebruik te maken van het toilet. Ondanks hij de twee mannen geen toestemming gaf, begaven zij zich toch naar het toilet.

Kort daarna hoorde hij een gestommel vanuit het gebouw en liep toen richting het gebouw. De twee mannen renden weg toen zij hem zagen en stapten in een gereedstaande personenauto. Zij verlieten de plek richting Sunny Point.

Volgens een verklaring van de pompbediende ontdekte hij dat de verdachten zich via het plafond toegang tot het gebouw hebben verschaft en een groot geldbedrag in SRD hebben gestolen.

Het voertuig werd kort na de inbraak door de politie te Sunny Point achterhaald en in beslag genomen. De eigenaar van dit voertuig meldde zich later op de dag aan en gaf aan dat hij zijn auto aan zijn vriend Xavier R. had geleend die op dat moment in gezelschap vertoefde van nog twee andere mannen.

Op aanwijzing van de eigenaar van het voertuig werden de verdachten Xavier, Lorenzo en Iverson aangehouden.

De drie verdachten zijn in verzekering gesteld, terwijl de eigenaar van de auto Miquel is heengezonden.

Overige berichten