fbpx

Impotente Surinaamse mannen krijgen hulp van radeloze vrouwen

GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE- Impotente en ook minder potente Surinaamse mannen krijgen vaker hulp van vrouwen om hun probleem op te lossen.

gemberslank facebookQ | GFC NieuwsErectieproblemen, in de volksmond impotentie, is een vaak gehoorde klacht in de spreekkamers. Het lukt een ruime hoeveelheid mannen niet om een goede en langdurige erectie te krijgen. Ook de zin om seks te hebben-libido- met een vrouw blijkt een erg groot probleem te zijn bij een flink percentage mannen.

Om de zin in seks, het libido, te vergroten en de erectie weer krachtig te maken, kiezen onze mannen steeds vaker voor een natuurlijke gezonde oplossing met TOMBA.

Professor dr. Alvarez zegt aan GFC Nieuws dat het voordeel van TOMBA is dat het behalve de potentie, ook het libido van mannen en vrouwen op een natuurlijke manier een krachtige boost geeft.

“Het heeft weinig zin om alleen de potentie/erectie te versterken. Ook de seksdrive moet bij veel mannen en ook vrouwen omhoog, net als hoe het was in hun jonge jaren. Dat is bij velen nog een erg groot probleem. Ze hebben gewoon geen zin, geen interesse. Een erg laag libido”.

BEKIJK OOK
Weer wegomlegging nabij Kantongerecht vanwege 8-decemberproces

“De meesten mannen hebben ook graag dat hun geslachtsdeel veel meer volume, omvang krijgt. Omdat TOMBA een erg positieve invloed heeft op al deze belangrijke factoren, kiezen koppels steeds vaker hiervoor.

Alvarez laat weten dat het opvallend is dat vooral vrouwen zoeken naar een natuurlijke en gezonde oplossing voor de prestatieproblemen van hun partners.

“Het zijn vaak vrouwen die mij om advies vragen op welke wijze ze hun partners kunnen helpen. Het lijkt er veel op dat ook zij ernstig gefrustreerd raken als hun man niet meer of niet goed kan presteren in bed. Het is ook hun probleem!”

“Sommigen van hen zijn radeloos. Het is voor mij evident dat impotente, minder potente mannen en diegenen met een te lage seksdrive een groter risico lopen dat hun vrouwen hun plezier bij een ander gaan zoeken. Impotentie, minder potent zijn en een lage seksdrive zorgen simpelweg voor veel relatieproblemen”, aldus professor Alvarez.